پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۳

ارتش ترکیه مواضع پ.ک.ک را در شمال عراق بمباران کرد

ارتش ترکیه مواضع پ.ک.ک را در شمال عراق بمباران کرد

جنگنده های ارتش ترکیه بار دیگر مناطقی در استان دهوک در شمال عراق را که مخفیگاه نیروهای جدایی طلب حزب کارگران کردستان ترکیه موسوم به پ.ک.ک به شمار می رود، بمباران کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری رادیو دجله، جنگنده های ارتش ترکیه بار دیگر مناطقی در استان دهوک در شمال عراق را بمباران کردند.

"میهفان رئوف" مدیر پلیس منطقه دیرلوک امروز گفت : جنگنده های ارتش ترکیه طی دو روز گذشته به مدت دو ساعت، شش منطقه در استان دهوک را بمباران کردند.

وی افزود : این حمله، تلفات جانی نداشته، اما نگرانی شدید ساکنان نزدیک به مناطق بمباران شده را به دنبال داشته است.
   
حزب جدایی طلب کارگران کردستان موسوم به پ.ک.ک از سال 1984 میلادی اقدامات خود را علیه آنکارا آغاز کرده و در جریان فعالیتهای تروریستی این گروه شورشی تاکنون بیش از 38 هزار نفر کشته شده اند.

حزب کارگران کردستان از سوی آمریکا، اتحادیه اروپا و دولت ترکیه به عنوان یک گروه تروریستی شناخته شده است.

کد خبر 908474

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha